Єднаймося і шануймося,

бо в спільності і взаєморозумінні наша сила!

Відбулися загальні збори галузевої Асоціації

5 грудня відбулися Загальні Збори Асоціації «Укравіапром». Участь в них взяли уповноважені представники кількох десятків підприємств аерокосмічної галузі. В роботі Зборів брали участь представники керівництва Мінекономіки України (заступник Міністра, Голова Міжвідомчої Комісії з ВТС Ігор Фоменко), ДКАУ (перший заступник голови Володимир Міхеєв), представники комітету ВРУ з питань нацбезпеки, розвідки та оборони, Мінстратегропому, Генерального Штабу ЗСУ, Військово-Повітряних Сил України, АТ «УОП». Участь в роботі Зборів від Укрпрофавіа взяв її Голова Ярема Жугаєвич, а від ООР АПУ - голова Володимир Коробов.

Головував на Зборах Президент Асоціації Віктор Попов.

Учасники Зборів вшанували хвилиною мовчання загиблих Героїв та невинних жертв війни.

Відкриваючи Збори, Віктор Попов зазначив:

Україна вже другий рік поспіль боронить свою землю від збройної агресії росії. За цей час багато вірних синів і дочок України поклали своє життя заради кращого майбутнього України. Це, перш за все, військовослужбовці ЗСУ та всіх військових підрозділів, працівники підприємств нашої галузі, які героїчно працювали в надважких умовах, щоб зміцнювати обороноздатність нашої держави, допомагати ЗСУ.

Кожне підприємство нашої галузі, кожен з Вас особисто, я знаю, допомагає нашим Збройним Силам як може. Все заради Перемоги, заради того, щоб більше жодне людське життя не було втрачено

 

Учасники Зборів обговорили проблемні питання розвитку галузі, обмінялися думками стосовно того, які необхідно вжити заходів задля посилення галузевого внеску у зміцнення обороноздатності України; обговорили проект Резолюції Зборів та затвердили його з поправками.

 

Учасники Зборів скасували дію Установчого Договору Асоціації, ухвалили Статут з поправками, підтвердили нову назву Асоціації – Аерокосмічна Асоціація України, розглянули інші організаційні питання.

 

Після цього учасники Зборів припинили повноваження попередніх органів Асоціації та обрали нові.

Президентом Асоціації на новий термін обрано голову правління ПрАТ «ФЕД» Віктора Попова. Також було обрано склад Правління та ревізора Асоціації.

З міркувань безпеки під час дії правового режиму військового стану ми не повідомляємо більш детальну інформацію.

 

Учасники Зборів прийняли до складу Асоціації нових учасників відповідно до поданих ними заяв.

 

Після завершення Зборів відбулося перше організаційне засідання Правління Асоціації.

Вхід для співробітників

Наші партнери