Єднаймося і шануймося,

бо в спільності і взаєморозумінні наша сила!

ПРОЕКТ Закону України «Про невідкладні заходи по збереженню та розвитку вітчизняного авіабудування в період впливу на економіку держави негативних кризових факторів»

Проект вноситься

народними депутатами України

Є.В. Балицьким

О.С. Пономарьовим

С.В. Валентировим

Ю.В. Мамчуром

 ЗАКОН   УКРАЇНИ

 «Про невідкладні заходи по збереженню та розвитку вітчизняного авіабудування в період впливу на економіку держави негативних кризових факторів»

 

Стаття 1. На час проведення АТО і виходу України з глибокої економічної кризи заборонити внесення змін до існуючої структури цілісних майнових комплексів, втручатися в існуючу організаційну структуру управління, проводити перевірки діяльності стабільно працюючих прибуткових підприємств і організацій авіабудування які безпосередньо займаються виконанням замовлень по зміцненню обороноздатності України.

 

В цей період діє особливий порядок здійснення планових і позапланових перевірок господарсько-фінансової діяльності таких підприємств і організацій:

 

- на засіданні Ради національної безпеки та оборони України (РНБО) приймається рішення стосовно проведення перевірки;

 

- створюється державна міжвідомча комісія до складу якої входять по одному представнику від РНБО України, СБУ, МВС України, Міністерства оборони України, Міністерства інфраструктури та транспорту, Державної фінансової інспекції України;

 

- персональний склад, режим роботи комісії та терміни перевірки затверджуються рішенням РНБО;

 

- висновок державної міжвідомчої комісії з результатами перевірки направляється на ознайомлення та прийняття відповідного рішення Секретарю РНБО України.

 

Стаття 2. Кабінету Міністрів України протягом місяця прийняти концепцію загальнодержавної програми розвитку авіаційної промисловості України на період до 2025 року з подальшим розробленням цієї програми.»

 

Стаття 3. Прикінцеві та перехідні положення

 

1. Цей Закон набирає чинності з дня його опублікування.

 

2. Кабінету Міністрів України у місячний термін з дня опублікування цього Закону привести свої нормативно-правові акти у відповідність із цим Законом, а також забезпечити приведення нормативно-правових актів міністерств та інших центральних органів виконавчої влади у відповідність із цим Законом.

 

                        Голова Верховної Ради України                                                      В. ГРОЙСМАН

Вхід для співробітників

Наші партнери